Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Έκθεση Ζωγραφικής


             


Με την ανάρτηση αυτή θέλω να σας παρουσιάσω την ατομική μου έκθεση ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο.Πολλοί απουσιάζατε  το καλοκαιράκι και δεν είχατε την δυνατότητα να την επισκεφτείτε για να δείτε τα έργα μου.


                              Η πρόσκληση και η αφίσα της εκδήλωσης

                     








 Η έκθεση ήταν Υπό την Αιγίδα της  (ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ.)
ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ 

Χειροτεχνικών αντικειμένων, Εικαστικών & Πλαστικών Τεχνών






Ετοιμάστηκε ο χώρος και όλα ήταν έτοιμα για τα εγκαίνια. Εδώ βλέπετε  τις φωτογραφίες με τα έργα όπως ήταν τοποθετημένα












΄Ήταν μια σημαντική παρουσίαση  για μένα γιατί είχα την ευκαιρία να προβάλω αναδρομικά την πορεία και την εξέλιξη της της δουλειάς μου.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τις φίλες που  με στήριξαν με την αγάπη τους και με τίμησαν με την παρουσία τους, τόσο την ημέρα των εγκαινίων όσο και  όλες  τις υπόλοιπες ημέρες της έκθεσης.






















8 σχόλια:

  1. Να δώσω τις καλύτερες μου ευχές μέσα από τον ενθουσιαμό που ένοιωσα αντικρίζοντας την πανέμορφη δουλειά σου!!!!Τ α χρώματα με μάγεψαν...Τα θέματα που ταιριάζουν με αυτά που αγαπώ με ταξίδεψαν σε κόσμους που ουτε τους φαντάζεσαι.... και να σκεφτείς ότι δεν τα βλέπω εκ του φυσικού!!!Τυχεροί αυτοί που την επισκέφθηκαν και πήραν κάτι από την γεύση και το άρωμα του ταλέντου σου!!ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
    Σου στέλνω φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έργα σου υπέροχα ταλαντούχο κορίτσι!!!!!! Τυχεροί αυτοί που μπόρεσαν να δουν την δουλειά σου από κοντά!!!!!! Σου εύχομαι πάντα υπέροχες δημιουργίες!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα έργα σου υπέροχα. Ειλικρινά λυπήθηκα πολύ που δεν ήμουν εκείνες τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη να δώ την έκθεση από κοντά. Ελπίζω όμως να μας δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσω τα έργα σου από κοντά έστω και εκτός έκθεσης. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σας λόγια, θα χαρώ πάρα πολύ όποτε μας δοθεί ευκαιρία να τα δείτε κι από κοντά.....φιλάκια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ μου αρεσαν Γλυκερια τα εργα σου... εντυπωσικα και ιδιαίτερα γεματα ζωηρα χρώματα σου ευχωμαι καλη συναίχεις σε οτι κανεις .. ειναι μορφο να βλεπουν και αλλοι την δουλεια σου και να σε συνχαιρυν για την προσπαθειά σου φιλακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα χαίρομαι που σου άρεσε η δουλειά μου, όταν ξανά έρθεις Θεσσαλονίκη θα σου τα δείξω κι από κοντά.....!!!

      Διαγραφή
  6. Πανέμορφη έκθεση Γλυκερία μου γλυκιά !!Κρίμα που έλειπα και δεν μπόρεσα να περάσω και από κοντά!! Τα έργα σου υπέροχα πραγματικά!!Μπράβο σου !! πέρνα από το μπλογκ μου για να παραλάβεις ένα βραβειάκι!! φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Φανή , κάποια στιγμή να τα πούμε κι από κοντά.
      Ευχαριστώ για το βραβείο......φιλάκια...!!!

      Διαγραφή