Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η δύναμη της αγάπης ……..




Άλλη μια εκδήλωση  έφτασε στο τέλος της,  η έκθεση των ρολογιών η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χαιδαρίου στην Αθήνα. 
 Εκδήλωση αγάπης προσφοράς και αλληλεγγύης  της  δράσης της ομάδας των Ελληνίδων Blogger, η οποία δραστηριοποιείτε στα πλαίσια του εθελοντισμού.http://drasigreekblogger.blogspot.gr/
Ρολόγια χειροποίητα ,  κατασκευασμένα πέρα από κάθε φαντασία  στάλθηκαν απ΄ όλη την Ελλάδα με σκοπό τη συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού, το οποίο διατέθηκε για  το Χριστοδούλειο  ίδρυμα προστασίας παιδιών .http://www.xristodoulio.gr/html/aeecieeu.html
 Τα κορίτσια  σε όλη την διάρκεια της έκθεσης , πρωταγωνιστές της εκδήλωσης,  έδωσαν το παρόν  με το χαμόγελο τους και την ενεργό συμμετοχή τους .
 Η προσέλευση και ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και συνετέλεσε στο να  μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό  (2.650,00 €) .







                              
                                   
                           




















Είχα την χαρά να βρεθώ κι εγώ στην Αθήνα μαζί με τις φίλες μου από Θεσσαλονίκη την Ρένα την Μαρία, και την Γεωργία και να συμμετέχω σ’ αυτήν την όμορφη γιορτή.
Μας αγκάλιασαν  με αγάπη , και οι  καινούργιες φίλες που γνωρίσαμε , και όσες ξανασυναντήσαμε.
 Οι Χρυσομέλισσες, οι οποίες είχαν αναλάβει και την διοργάνωση της εκδήλωσης  μας υποδέχτηκαν θερμά και μας ξενάγησαν στο χώρο τους.
Η Βίκυ πέρα από τη ενεργή συμμετοχή της στην έκθεση,  ήταν δίπλα μας συνέχεια, μας αφιέρωσε το χρόνο της και μας γοήτευσε με την αγάπη της , 
Η Μαρία Αννα, η Νικόλ, η Μαρία Βιλιώτη  βρέθηκαν  μαζί μας και μας χάρισαν όμορφες στιγμές.
Την αγάπη μου και σε όλες τις φίλες που γνώρισα , δεν μπορώ να τις ονοματίσω μία μία γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κάποια και δεν το θέλω.
Όλοι μαζί ο καθένας με το δικό του τρόπο συνέβαλε στο να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.
Τώρα περιμένουμε να ανακοινωθεί από τη Ρένα μας,  η νέα μας πρόσκληση .
Αποδείξαμε ότι με τη δύναμη της αγάπης μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.......
Γιατί την αγάπη δεν πρέπει να τη ζητάμε , πρέπει να ρέει ελεύθερα, μόνο τότε ξέρουμε ότι είναι πραγματική. Οι λέξεις αγάπη και  αλληλεγγύη  μπορεί να είναι επίκαιρες  λόγω της γενικότερης κρίσης.Δεν πρέπει όμως να αναφερόμαστε σε κάποιες πράξεις αλλά να τις δούμε σαν νοοτροπία και στάση ζωής. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες που ολοένα  αυξάνονται ,  τα προβλήματα θα υπάρχουν πάντα ,  η στάση της ζωής μας όμως μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να μεταμορφώσει τον κόσμο.

Γιατί η αγάπη πρέπει να είναι εκεί πριν ο άλλος το ζητήσει..........


http://smaragdenia-roula.blogspot.gr/

Φωτογραφίες από τα δρώμενα  της έκθεσης έχουν αναρτήσει πολλές φίλες, από το στήσιμο μέχρι τη λήξη της. Στα παρακάτω blogs μπορείτε να δείτε όλα όσα έχουν διαδραματιστεί όλες αυτές τις μέρες ;





12 σχόλια:

  1. Γλυκερία μου συμφωνώ με όλα και χαίρομαι ακριβώς επειδή και εγώ πιστεύω ότι η προσφορά είναι τρόπος ζωής. Είσαι μια γλυκιά παρουσία με κέρδισε το χαμόγελό σου
    Τα φιλιά μου και την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!
    ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι καταπληκτικό πως άνθρωποι από διαφορετικά μέρη.... διαφορετικά επαγγέλματα και ηλικίες αλλά με ίδια στάση ζωής ενωθήκαμε γίναμε μια πανέμορφη ομάδα και προσπαθούμε να σκορπίσουμε την αγάπη και την χαρά!!!!!!!! Αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρέθηκα μέσα σε αυτή την ομάδα και είχα την τύχη εκεί να συναντήσω και εσένα!!!!!!!! Σε ευχαριστώ που βρέθηκες και αυτή την φορά στην μάζωξη μας και πιστεύω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλυκερία μου, χάρηκα κι εγώ πολύ που είχα την ευκαιρία να σε γνωρίσω από κοντά. Ελπίζω να συναντηθούμε ξανά σε κάποια άλλη εκδήλωση!!
    Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνταξιδιοτισσα μου χαρηκα που μπορεσαμε να ειμαστε εκει!. Η αναρτηση σου καλυπτη και μενα . Να ειμαστε καλα και εις αλλα!
    Καλο σου μηνα!φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήταν μια όμορφη εκδήλωση και ομορφότερος ο σκοπός για τον οποίο έγινε . Χάρηκα που σε γνώρισα. Καλό μήνα και καλή εβδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα πρεπει να ηταν υπεροχη εκδηλωση !Λυπηθηκα που δε μπορεσα να παρεβρεθω!να σαι καλα και σου ευχομαι καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γλυκερία μου ο τίτλος της ανάρτησής σου δείχνει όλο αυτό που γίνεται. Η δύναμη της αγάπης είναι αυτή που τόσο όμορφα έργα καταφθάνουν κάθε φορά για να ενισχύσουν το σκοπό των εκδηλώσεων. Μακάρι να συνεχίσει να δίνει καρπούς. Φιλάκια και καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια Πολλά, με υγεία, δημιουργία και πολλά, πολλά χαμόγελα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου και πάλι. Επέστρεψα για να σου δώσω ένα βραβείο. Έλα στο http://nefeli9.blogspot.gr να το πάρεις. Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πραγματικά έργα τέχνης και αγάπης!! καλή σου χρονια!! με υγεία το 2014!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή